Top
Verzending, levering en retour

Verzendkosten
Alle verzendingen gaan via postNL.
Verzendkosten tot 500 gram zijn € 3,50. Bij meer dan 500 gram wordt het als
pakket incl. Track & Trace verstuurd en zijn de kosten t/m 10 kg  € 5,75.

Verzendingen via brievenbuspost zijn niet verzekerd en niet volgbaar.
We bieden voor de bestellingen onder de 500 gram als optie aan om het als pakket te versturen incl. Track & Trace (meerprijs is € 2,25 euro bovenop de normale verzendkosten van € 3,50).

Levering
by Estudio streeft ernaar om alle bestellingen uiterlijk binnen 2 dagen na ontvangst van de betaling te versturen. Mocht  hiervan om een bepaalde reden worden afgeweken dan laat ik je dit z.s.m. weten via email. by Estudio is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoekgeraakte artikelen door PostNL.


Retour
Wanneer je niet tevreden bent met het door jouw bestelde artikel en je wilt het retourneren, dan kun je contact opnemen door een email te sturen naar info@by-estudio.nl onder vermelding van je ordernummer en de reden van retournering.
Het produkt dient ten alle tijden onbeschadigd en in de originele verpakking binnen 14 dagen te worden teruggezonden, verzendkosten zijn voor rekening van de klant.
Als de retour te laat is of het ruikt naar rook of er zit make up en-of andere vlekken op dan nemen wij het niet in behandeling. Als je de retour dan weer terug wilt dan zijn de verzendkosten voor je eigen rekening.
Items gekocht uit de Sale en de Daydeals kunnen niet worden geretourneerd.